ABOUT

MITOVSKI

Intense, Wild & Naked är namnen men också känslan och looken på Mitovskis tre första produkter.
Men vem eller vad är då Mitovski?Mitovski är ett helt nytt sminkmärke på marknaden med två unga kvinnor bakom som båda har över 12 års erfarenhet inom skönhetsbranschen.
Märket kom till då en utav dem, makeup artisten Nathalie Mitovski, tyckte att det fattades lyxiga styckfransar ute i butikerna.. och det som inte redan finns, det får man skapa själv!

Veganskt


Mitovski är ett veganst märke där både utsida som insida är lika viktiga.
Det ska se bra ut, kännas bra vid användning men också värna om djur och miljö.

Fransar


De individuella fransarna blev först med att gå i produktion. Med tre olika design och storlekar kan kunden eller makeupartisten helt själv mixa sig fram till det önskade resultatet.
Styckfransarna är designade strå för strå och handgjorda i en syntet som smälter in bland de egna fransar- na och ser ut som om det vore dina egna. Intense, Wild och Naked har redan blivit en stor favorit hos både makeupartister och privatpersoner.

Sminkborstar


Steget efter att ha lanserat fransarna blev att släppa en kollektion bestående av sju sminkborstar. 2020 gick de tre första i produktion - foundationborsten ”Rodrigo”, blending/ögonskuggsborsten ”Valentino” och bryn- borsten ”Angelo”.
Det är en snygg och väl genomtänkt kollektion gjord i syntethår. Det unika långsmala träskaftet är inspirerat av en konstnärs penslar och påminner om 20-talets cigaretthållare som blir en feminin och lyxig touch.
Det finns såklart en historia bakom som format märket och samtliga produkter med allt från utseende och kvalité till en helhetskänsla. Mitovski är inte bara ett nytt märke på skönhetshyllan, det är början till att våga leva ditt drömliv. Ett liv du annars bara ser på filmduken men som faktiskt kan bli din verklighet.
Mitovskis produkter ska bli den lilla påminnelsen i vardagen om att allt är möjligt och att du ska vara den du drömmer om att vara.

Story


Den självsäkra starka kvinnan bakom Mitovski är någonstans mellan 25-40år. Hon föredrar det exklusiva, enkla och unika men hon är smart nog att inte behöva spendera onödigt mycket för att få sin önskade upplevelse. Hon är nyfiken på världen och under sina resor möter hon nya människor och upplever platser som ständigt inspirerar henne på nytt. Att älska och skämma bort sig själv är självklart i hennes värld.

Varje morgon vaknar hon med ett pirr i magen över ännu en oskriven dag som snart ska fyllas med hennes drömmar.

Produkterna från Mitovski Cosmetics ger henne den där lyxiga, sexiga känslan i vardagen hon vill ha, morgon som kväll. Penslarna påminner om hennes svarta stilettklackar och givetvis har de namn efter hennes sju favoritmän. Männen som finns där när hon behöver dem och som alltid ger henne det hon önskar. Hon applicerar styckfransarna som en sista touch innan hon lämnar sin lägenhet i storstaden och då kan det bli Intense, Wild, Naked eller allt på samma gång.

Share the love with #mitovskicosmetics

Follow @mitovskicosmetics for inspiration.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram