SMINKBORSTAR

Giovanni

Giovanni - En mix mellan puder och rouge-borste. Alltså passar den till att lägga allt från ditt puder till ditt solpuder, rouge och highlight.

Ett tips är att använda penseln till alla dessa olika produkter under tiden du sminkar dig och bara torka av den mellan bytet av produkt i en handduk. Den är en aning tillplattad just för att underlätta appliceringen utav allt du vill lägga på kindbenet/kinden.


Giovanni ́s specialities: 

-Powder 

-Blush
Rodrigo

Rodrigo - För den perfekta jämna basen. Fungerar till både liquid foundation så som till puderprodukter/mineralpuder. Denna borste kan man gå tillbaka till under hela makleupen och bara ”dutta” med för att få alla lager att smälta samman. Så även efter du lagt puder, rouge och allt det där så - dutta!
Den runda formen gör att du kan pensla i raka linjer, jobba i cirklar men också då att dutta med! Dutta kan liknas med tekniken som du använder när du har en sminksvamp/beautyblender.


Rodrigos specialities:

 -Liquid foundation 

-Mineral & powder foundation
Valentino
Valentino

Valentino - En blendingbrush vilket betyder att du kan blenda/tona dina skuggar utan att det blir fula och hårda linjer. En perfekt borste för globlinjen eller för dig som bara enkelt och snabbt vill applicera en eller två skuggor över hela locket.
När du vill komma åt runt näsvinge eller under ögat med puder, använd Valentino men se till att du inte använt samma borste till en svart skugga innan.


 Valentinos specialities: 

-Eyeshadow 

-Blending
Lorenz och Elesio

Lorenz & Elesio - Brödrarna som jobbar mer specifikt på ditt ögonlock och under ögat. Lorenz är den största medans Elesio är en kopia som gjorts mindre för att komma in på ställen så som i ögonvrån och som gör den perfekta toningen under dina ögon. Ganska fluffiga men mycket mer kompakta jämfört med Valentino och även en aning tillplattade för at kunna få skuggan mer intensiv. Dessa två är ett måste för dig som älskar ögonskugga!


Lorenz ́s specialities:

-Eyeshadow
Angelo
Angelo

Angelo - Brynborsten med en vinkel som är noga designad för att underlätta när du fyller i brynen eller bara vill ha en snygg linje längs fransraden. Ett tips är att använda en mörkare ögonskugga och sedan dra försiktigt med Angelo längs fransarna för en mjukare eyelinerkänsla. Såklart kan du med skills även använda den till blötare produkter för ännu mer kontroll och skarpa linjer.


 Angelos specialities: 

-Eyebrows 

-Sharp lines
Julian

Julian - Den lilla platta borsten som jobbar som bäst med en concealer, läppstift eller som en ögonskuggsborste när du vill ha skarpa kanter och linjer. En aning rundad i formen mest för att applicering utav läppstift ska gå smidigt och följsamt med läpparnas egna form. Och på tal om att applicera sitt läppstift med en borste.. jo det är sååå mycket enklare och speciellt om du önskar röda eller mörka läppar där det krävs precision.

Julian ́s specialities: 

-Lipstick 

-Creamy products

VÅRA SMINKBORSTAR

En exklusiv kollektion bestående utav sju magiska borstar. Vi står för det enkla och tidlösa så inget kryssedull, bara sju borstar.
Borstarna är gjorda av syntet och därav helt veganska. Det betyder också att de fungerar utmärkt till både blöta och torra produkter Med ett längre träskaft som smalnar av till en spets är det enkelt att få ner penslarna i ett hölster eller i penselbehållaren i sminkskåpet. Du kan även använda spetsen som en spatel istället för att använda fingrarna i dina fina krämer. Inspirationen av designen kommer från en konstnärs penslar och den berömda cigaretthållaren på 20-talet för en feminin och lyxig touch.

BRUSHES


HANDLA

Share the love with #mitovskicosmetics

Follow @mitovskicosmetics for inspiration.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram